ABN AMRO beste online lening aanbieder

ABN beste online lening aanbieder

In een door WUA! B.V. uitgevoerd onderzoek is ABN AMRO als beste online lening aanbieder uit de bus gekomen.

Respondenten gaven ABN AMRO een score van 6,9 punten. Aanbieder Freo behaalde een score van 6,6 en de Rabobank staat op de derde plaats met een 6,3 als score.

De belangrijkste resultaten van het onderzoek

  • ABN AMRO (nummer 1) scoort ten opzichte van Freo (nummer 2) op alle thema’s beter behalve op voorkeur. Dankzij de voordelige rente had 27,5% van de respondenten een voorkeur voor Freo.
  • De bekendere banken – ABN AMRO, ING en Rabobank – zijn het meest bezocht door het webadres rechtstreeks in te typen. Ook lenen.nl werd op deze manier het meest gevonden (maar verder niet als serieuze optie beschouwd).
  • Een tweede veel gebruikte zoekstrategie is via een zoekmachine. Hiermee is OHRA.nl het meest gevonden.
  • ING is sinds de vorige meting van plaats twee naar plaats vier gezakt. De vertraging op de pagina die de maximale lening uitrekent is hierbij van invloed geweest.
  • Qua gebruiksvriendelijkheid is de website van AFAB enorm gestegen in de waardering: van de 14e naar de eerste plaats. OHRA.nl is hierbij juist opvallend gedaald van plaats 4 naar 13.

 

Leentip

Ga bij het zoeken naar een lening niet af op de eerste de beste aanbieder. Maak een goede vergelijking en bepaal dan pas bij wie je een lening afsluit. Dit kan je een heleboel geld besparen.

Lees meer over het onderzoek

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *